מיני פנטהאוז מודרני וחמים

החלל הציבורי של הדירה, פתוח וגדול והוא מחולק למבואת כניסה, פינת אוכל, מטבח, סלון ומרפסת ומשקיף על נופה המרהיב של העיר מודיעין. הדירה מחולקת כך שבנוסף לחלל הציבורי ויחידת הורים, לכל ילד חדר משלו. את החלל הנותר הפכנו לחדר משחקים שמשמש גם לצפייה בטליויזייה ופינת מחשב. בפינת המסדרון, יצרנו נישה המשמשת כפינת עבודה (משרד ביתי) נוחה ונעימה ליעל שעובדת בעיקר מהבית. הסגנון העיצובי מודרני ונקי. שחור, לבן וגוונים אפורים שולבו יחד עם פרקט עץ מולבן ונקי מעיניים. גם בנגרות, הקפדתי לשלב נגיעות עץ אלון מה שהוסיף רכות והרבה מאוד חום. רק בסוף, הוספו נגיעות של צבע: בתמונות, כריות, שטיח ואביזרים. בחדר משחקים, "השתוללנו" עם כורסאות רביצה, מזרונים צבעוניים ונגרות צבעונית במיוחד. היה חשוב מאוד לשמור על נוחות וסדר. לכן, ביקשו הדיירים חללי אחסון נוחים המקלים על ההתנהלות של היום יום. לדוגמא בכניסה לבית הוספנו ארון שמשמש למעילים, תיקים ונעליים בנוסף לחפצי נוי יפים. כל פרטי הנגרות המיוחדים תוכננו לפי מידה וצרכים מדויקים בכל פינה בבית והם מוסיפים טאץ' ייחודי לבית. צילום:יואל אליווה