הבית ברחוב יוסף

תכנון, עיצוב והלבשה של בית דו- משפחתי ברח יוסף במודיעין. הבית בן כ-15 שנה היה מושכר במשך תקופה ארוכה ונדרש שיפוץ מקיף. המטבח היה קטן, ישן ולא פונקציונלי עבור משפחה בת 6 נפשות. אני קיבלתי על עצמי את המשימה המאתגרת לנצל את הפוטנציאל הטמון בבית הגדול הזה, להכניס בו חמימות מעוצבת ומקורית. הכנתי תוכניות עבודה העונות על כל הצרכים של בני המשפחה ויצאנו לדרך. מיקום המטבח שונה, חדר הכביסה שהיה ליד המטבח עבר לקומה העליונה. הקמין הישן פורק ואותו החליף קמין גז בנוי ומודרני משולב עם קיר טליויזיה ועטוף בבריקים בצבע אפור כהה. תוך מספר חודשים עבר הבית מהפך תכנוני ועיצובי, עבודות חשמל, גבס, אינסטלציה, מיזוג אויר…. הקירות בין הקומות נפתחו והוסרו ומעקה ברזל הותקן. באזור הסלון הותקן פרקט עץ אלון טבעי והחלל העובר (חלל כפול) הועצם על ידי תכנון ספריית מדפים מעץ ושילוב אקססוריז מיוחדים. הריצוף הוחלף לאריחים גדולים מלבנים דמויי בטון המשתלבים באופן קסום עם בריקים מפירוק בצבע כהה מאוד. נגיעות של ירוק כהה מעצים עוד יותר את החלל ונותן לו ייחודיות מעניינת. כל פרטי הנגרות בכל הבית תוכננו בקפידה עם דגש להרבה אחסון והרבה פרטים מעניינים ופונקציונליים. חדרי הרחצה הוחלפו, פתח דלת הכניסה הורחב וגופי תאורה מיוחדים מאירים כל פינה בבית ויוצרים אוירה קסומה בחלל הגדול. הרהיטים הישנים חודשו ורופדו מחדש. כל פינה טופלה עם הרבה מאוד חשיבה עמוקה ותכנון שיתאים בדיוק לצרכים של בני הבית. גאה מאוד להציג בפניכם את התוצאה. צלם:ליאור טייטלר