בית דו משפחתי בשכונת בוכמן

אלה בנאי מספרת: "לפני כשנה עמדנו בפתחה של דרך חדשה. החלפנו מקום מגורים. הבית החדש דרש שיפוץ וכאן עלו הרבה חששות. עד אז שמעתי הרבה סיפורים על אנשים ששיפצו ולא היו מרוצים, סבלו מאנשי מקצוע לא אחראיים, נעקצו חלילה ואפילו התגרשו בסוף התהליך. זה עורר הרבה התלבטויות – איך לעשות את זה נכון? ואז ביקרתי בביתה של חברה טובה שבדיוק סיימה שיפוץ ופשוט הוקסמתי. הבית כאילו התרחב והפך להרבה יותר נעים ומזמין. החברה סיפרה לי על המעצבת שלה – איריס פלס אזולאי. מכאן כל החששות שכחו והדרך הייתה מאוד ברורה. נפגשנו לשיחה עם איריס. היא התחילה בלהקשיב לנו – מה הטעם שלנו, מה חשוב לנו, מה אנחנו רוצים. כל ילדה קיבלה במה לרצונות ומשאלות. איריס צעדה איתנו יד ביד. הכירה לנו אנשי מקצוע, קיטטה איתנו רגליים בכל החנויות וחשפה בפנינו טרנדים עיצוביים שלא הכרנו. כל הזמן הייתה שולחת לי תמונות עם כל מיני רעיונות. הדהים אותי שגם כאשר לא היינו יחד היא חשבה עלינו והציע רעיונות. בזכותה קיבלנו הנחות בכל החנויות. מאוד סמכתי עליה, גם כאשר הציעה צבעים די נועזים. במהלך השיפוץ היא כל הזמן הגיעה לבדוק ולהעיר הערות לפועלים, התווכחה בשבילנו עם אנשי מקצוע כאשר היה צריך. והכל באווירה מחויכת ומרגיעה. והתוצאה….. זה הרבה יותר טוב ממה שיכולתי online paper writing service אפילו לדמיין בתחילת התהליך. היום יש לי בית שמשלב נוחות וקידמה, יופי ופונקציונליות ובעיקר נותן לכל בני הבית תחושה של נחלה. וגם היום שנה אחרי בכל יום כאשר אני דורכת על סף ביתי אני מתמלאת תחושת חמימות של "כמה טוב שבאתי הביתה".

בית למשפחה בת 6 נפשות- הורים ו-4 בנות בגילאים שונים. הפרויקט כלל תכנון מחודש של החללים והפונקציות השונות בבית. חוץ מההיבט העיצובי של לשפר את החזות של החלל והאווירה בבית, המטרה הייתה בעיקר לשים דגש על הפקת מרב הפוטנציאל הגלום בנכס תוך איזון בין חלומותיהם וצרכיהם של כל אחד מבני המשפחה לבין המציאות הנתונה והתקציב. אוסף ההחלטות שקיבלנו והתכנון המחודש משקף את העדפות וההרגלים של משפחת בנאי ומספר את הסיפור הייחודי של בית החלומות שלהם. צילם: Joel Alioua